Datingsite voor 50 plus | Ontmoet singles van 50+

Gay dating voor oudere mannen: date, ontmoeting, activiteiten en meer

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder dan 50 jaar zijn om je in te schrijven
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen.
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Het is voor gay mannen niet altijd even makkelijk een leuke date tegen het lijf te lopen. Want zelfs als je een interessante man op straat tegenkomt, komt direct die ene vraag naar boven: zou-ie wel op mannen vallen? Grote kans dat je eieren voor je geld kiest, en de kans er überhaupt niet van komt. Gay bars en events zijn daar natuurlijk een mooi antwoord op, maar misschien ben je voor je gevoel die tijd wel voorbij – hoe jong of oud je je ook voelt.

  Een geweldige plek voor gay dating is het internet en daarvoor hoef je heus niet allerlei apps te downloaden waar je misschien niet op zit te wachten. Via OurTime kom je eenvoudig in contact met gay mannen van boven de 50, en hoef je geen ‘is-ie-het-wel-of-niet’ ongemak te voelen. Aanmelden is bovendien gratis, zodat je vrijblijvend kunt zien of het wat voor je is. En ja, we zijn overtuigd dat dit een positieve verrassing zal zijn!

  Hoe werkt gay daten via OurTime?

  Op OurTime heb je alle ruimte om je op gemak te voelen. We zijn er om je te begeleiden in het contact leggen en daten, maar de touwtjes blijven in jouw handen. Het grote voordeel van gay daten via onze datingsite is dat je zeker weet dat je potentiële dates gay zijn, en dat ze allemaal op zoek zijn naar een betekenisvolle connectie.

  In onze veilige omgeving behoud jij de controle en leg je alleen contact met precies de mannen die jou interesseren. Mocht je iemand niet zo leuk vinden, dan is afwijzen ook heel wat comfortabeler dan wanneer dit buiten de deur gebeurt. Je bepaalt zelf het tempo en ook de optie tot videobellen is helemaal aan jezelf. Dit laatste is vaak een fijne manier om elkaar op een persoonlijkere manier te spreken, zonder dat je al op een echte ontmoeting over hoeft te gaan.

  We raden je sowieso aan om altijd even te kijken of jullie hobby’s of andere interesses overeenkomen – het samen kunnen genieten van dezelfde zaken is immers wel zo leuk. De connectie kan natuurlijk ook ergens anders liggen. In dat geval is het belangrijk om in ieder geval voldoende respect voor elkaars passies te voelen, zodat het niet op een later moment een probleem kan worden.

  Heb je een aantal fijne gesprekken gehad met de ander en lijkt het je leuk elkaar eens in het echt te ontmoeten? Dan wordt het tijd om een datum te prikken en wat quality time met elkaar te spenderen.

  Ze ontmoetten elkaar op Ourtime. Wees de volgende!
  • Wil
  • Leon
  • Klaas en Anja
  • Ton & Jenny
  • Ad
  • Wij hebben geen foto's van ons samen. De voornamen zijn Mariet en Johan
  • Anja en Rob
  • Martin
  • Jan en hanny
  • Wim
  • Sonja & Theo
  • Eugene
  • Alfred
  • Jac
  • Jan en Martine
  • Max
  • Emiel
  • Henk
  • George en Alie
  • Christian
  Nu profielen bekijken

  De leukste date-ideeën

  De datum is gepland, en nu? Dat ligt natuurlijk helemaal aan jouw wensen én die van je toekomstige date. Wil je bijvoorbeeld liever overdag of ‘s avonds voor je eerste date afspreken? En wil je gezellig kunnen zitten, of toch iets actiefs gaan doen? Je kunt natuurlijk samen bepalen wat jullie gaan doen tijdens jullie gay date in Nederland, maar je kunt er ook voor kiezen de ander te verrassen. Bijvoorbeeld met een activiteit die jou dicht bij het hart ligt, of juist door in te spelen op de interesses van de ander.

  Samen iets lekkers gaan eten in een restaurant waar jullie allebei van houden, is altijd een goed idee, zeker als je alle tijd wilt hebben om met elkaar te praten. Voor sommigen kan het vaak juist een spannende gedachte zijn om zo tegenover elkaar te zitten, en is een actievere date wellicht een bedachtzame keuze. Tijdens een wandeling door de natuur heb je alle ruimte om tot rust te komen en heb je tegelijkertijd volle aandacht voor elkaar. Maar je kunt bijvoorbeeld ook voor een proeverij in de buurt gaan – zij het bier, wijn of kaas. Zo heb je meteen een goed gespreksonderwerp en is het ijs ook wat sneller gebroken.

  Houden jullie allebei van een bepaalde muziekstroming? Kijk eens of er een leuk concert plaatsvindt in een poppodium of café in de regio, waarbij je de avond misschien nog wel met een dansje kunt afsluiten. Een bioscoopbezoek zorgt voor én entertainment én de kans nog even na te praten over de film met een drankje. Maar ook een museum kan een zeer geschikte keuze zijn, zolang het afgestemd is op jullie interesses. Het beoefenen van een sport is misschien beter voor een tweede date, om te voorkomen dat competitiviteit jullie in de weg gaat staan – in zowel de sport zelf als de aandacht.

  Wij helpen je

  Je ziet het: gay dating hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. En daarnaast doen we er alles aan je op weg te helpen, van het beheer van ons platform tot het geven van tips voor die eerste ontmoeting. Via OurTime is er al een handige pre-screening gedaan, en mag jij vervolgens vrijblijvend op zoek naar een betekenisvolle man-zoekt-man-connectie, of dit nu een vriendschap wordt of misschien wel meer. Meld je vandaag nog gratis aan en wie weet heb je binnenkort al een bijzondere ontmoeting met een voor nu nog onbekende man.

  Ourtime: Ontmoet singles van 50-plus op onze datingsite Inschrijven