In tegenstelling tot andere datingservices richt Ourtime zich op het samenbrengen van single mannen en vrouwen van boven de 50. Je kunt je waardevolle tijd dus meteen besteden aan het chatten, afspreken en daten met andere singles die naar hetzelfde op zoek zijn als jij. We organiseren ook activiteiten voor singles om elkaar op een leuke en eenvoudige manier beter te leren kennen.

Waarin verschilt Ourtime van andere datingsites voor 50-plussers?

We weten dat daten anders is als je boven de 50 bent. Het is voor veel mannen een heel nieuwe ervaring om op zoek te gaan naar de ware en we weten dat online daten voor iedereen anders is. Daarom biedt Ourtime het volgende:

  • Exclusief voor singles boven de 50
  • Activiteiten om andere singles in het echt te leren kennen
  • Datingadvies voor mannen van boven de 50, bij iedere stap van het datingproces
  • Effectieve vragenlijst over je persoonlijkheid om singles te ontmoeten die er hetzelfde instaan als jij

In tegenstelling tot andere datingsites probeert Ourtime het daten voor 50-plussers makkelijker en efficiënter te maken. Je hoeft dus geen tijd te verspillen aan singles die simpelweg niet naar dezelfde kwaliteiten, waarden of toekomst op zoek zijn als jij!

Zie meer succesverhalen Wil jij je verhaal vertellen? Deel nu jouw verhaal

Beginnen met daten op Ourtime

Je bent hier op de juiste plek: met actieve singles van boven de 50 die op zoek zijn naar de liefde! Volg een paar eenvoudige stappen en begin jouw datingavontuur:

  • Vul de vragenlijst in

De eerste stap is het invullen van de vragenlijst over je persoonlijkheid. Daarmee krijgen we de belangrijkste informatie over wie jij bent en naar wat voor relatie je op zoek bent. Er zijn geen goede of foute antwoorden! Beantwoord de vragen eerlijk, dan heb je de grootste kans op een leuke match…

  • Maak je datingprofiel

Dit is de plek waar je het beste van jezelf kunt laten zien! Benadruk je eerlijkheid en zorg er met goede foto’s voor dat je profiel opvalt, zo geef je andere singles meer informatie over wat jij leuk vindt en waarin je geïnteresseerd bent. Je kunt dan makkelijker met elkaar in gesprek raken.

  • Stuur een bericht naar iemand die je opvalt

Zodra je iemand vindt die bij je past, kun je een kort en luchtig, maar toch vriendelijk en persoonlijk berichtje sturen om het gesprek te starten en je interesse te tonen.

  • … of bezoek een datingactiviteit voor 50-plussers

Je kunt andere singles boven de 50 ook ontmoeten in de gezellige en gemoedelijke sfeer van onze Ourtime-activiteiten. Deze zijn een goede mogelijkheid om singles met dezelfde interesses te ontmoeten.

  • Chat, leer elkaar kennen, ga op date… en meer!

Daten onder 50-plussers kan heel snel gaan: ontdek de uitgebreide profielen, ga op date en vind misschien wel jouw match!

Wij helpen je bij deze geweldige ervaring en bieden professioneel datingadvies en ondersteuning. Dus ga het avontuur aan met duizenden andere singles op onze datingsite voor jonge 50-plussers!

>> Het kiezen van een datingsite is een belangrijke stap. Om je op weg te helpen tref je op deze pagina een selectie aan van getuigenissen van members over de ervaringen die zij met Ourtime hebben opgedaan.