Activiteiten voor 50+ singles met Ourtime: hoe werkt dat?

Bij Ourtime zijn wij ervan overtuigd dat ook boven de 50 jaar liefde te vinden is. We weten ook dat het niet eenvoudig is om mensen te ontmoeten na een korte of lange periode waarin je single was, na een echtscheiding of na andere omstandigheden. Tenzij je member bent van een vereniging of club en daar nauw bij betrokken bent, zijn er niet bijster veel kansen. En hoewel internet inmiddels een volwaardige ontmoetingsplaats is geworden, kan er niets op tegen een moment dat samen beleefd wordt en dat verbindt. Daarom organiseren wij speciale Activiteiten voor 50+ singles. Hierbij onderneem je dingen samen met anderen die, net als jezelf, op zoek zijn naar een nieuwe relatie.

Het is heel eenvoudig om hieraan mee te doen:

  • Schrijf je gratis in op Ourtime.nl
  • Ga naar het gedeelte “Activiteiten”
  • Selecteer de Activiteit die je leuk vindt in een plaats bij jou in de buurt en reserveer die

Leuke uitjes, dineren, workshops doen, weekendjes weggaan of reizen met andere singles. Deze mooie momenten die je samen deelt zijn een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen, of voor het eerst die man of die vrouw te ontmoeten met wie je al wekenlang contact hebt.

Ze ontmoetten elkaar op Ourtime. Wees de volgende!
Will & Corrie
Harry en Anna
Aat en Susan
Arnold
Rob
Erwin & Pientje
Berta & Peter
Fred
Klaas en Anja
Joop
Anja en Klaas
Alfred
Henk
piet
Ton & Jenny
Wim
Pierre & Marleen
Wim
George en Alie
John (alias)

D-Day: pluk de dag!

Vlak voor de feestelijke avond die je hebt gereserveerd, hoef je niet zenuwachtig te worden en je nergens zorgen over te maken. Nette, maar comfortabele kleding, een beetje make-up en je favoriete parfum, en je bent klaar voor een interessante ontmoeting met andere singles. Het belangrijkste is, dat je jezelf bent en dat je zich zo prettig mogelijk voelt. Zeg tegen jezelf dat je daar vooral bent om gewoon een gezellige avond te hebben.

Leven in het heden, dat betekent ook niet haasten. Het is belangrijk om alle tijd te nemen voor een duurzame relatie met iemand met levenservaring die al een ander leven heeft geleefd. Iedereen is een beetje onzeker en denkt ‘als’ en ‘maar‘, iedereen piekert over “wat bedoelt hij of zij als hij of zij dit of dat zegt, en hoe moet ik reageren…”. Het belangrijkste is dat je van een gezellige avond geniet. Je hoeft niet meteen in vuur en vlam te staan als een single je bijzonder aantrekkelijk vindt. Doe maar rustig aan, dan breekt het lijntje niet. Neem de tijd om te praten en te luisteren naar de ervaringen en verwachtingen van de andere singles die je ontmoet tijdens de Activiteiten die door Ourtime worden georganiseerd.

Ourtime: Ontmoet singles van 50-plus op onze datingsite Inschrijven

Het belang van opnieuw eropuit gaan

Bij singles boven de 50 jaar denkt men eerder aan een sofa en pantoffels dan aan uitgaan. Mensen zijn geneigd om te denken dat zoiets voor jongeren is, dat ze toch geen kans maken. Dus waarom zou je? Toch is dit de beste manier om zelfvertrouwen op te bouwen, zeker nadat je meerdere jaren single bent geweest, of een pijnlijke relatie achter de rug heeft. Een nieuw jaar, een nieuw seizoen of een stellige keuze om jouw leven te veranderen zijn een gelegenheden om opnieuw een kans te wagen in de liefde tijdens een Activiteit met singles. 50 jaar, 60, ouder – nou en? Je kunt zelf jouw kansen creëren. En de contacten die je aangaat op Ourtime worden nog interessanter als je deelneemt aan een Activiteit, een uitstapje of een gezellige avond met anderen. Wie weet wat daar uit voorkomt!