Datingsite voor 50 plus | Ontmoet singles van 50+

Beoordelingen van gebruikers

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder dan 50 jaar zijn om je in te schrijven

    Ourtime heeft mooie matching mogelijkheden.
    Ourtime heeft mooie matching mogelijkheden. 
    Bart - 9 januari 2023
    Ourtime is gemakkelijk te gebruiken, alles is goed uitgelegd!
    Ourtime is gemakkelijk te gebruiken, alles is goed uitgelegd! 
    Ivo - 10 januari 2023
    Het begin vond ik overweldigend, maar ik was er ook snel gewend.
    Het begin vond ik overweldigend, maar ik was er ook snel gewend.
    Maja - 2 december 2022
    Blijf het proberen, want op ieder potje past op gegeven moment een dekseltje!
    Blijf het proberen, want op ieder potje past op gegeven moment een dekseltje!
    Jan - 3 december 2022
    Na een pauze van het daten te hebben genomen, hoorde ik een reclame op de radio
    Na een pauze van het daten te hebben genomen, hoorde ik een reclame op de radio van Ourtime. Dat leek me wel wat!
    René - 12 november 2022
    Ik ben toe aan een nieuw maatje nadat ik meer dan een jaar geleden mijn vrouw
    Ik ben toe aan een nieuw maatje nadat ik meer dan een jaar geleden mijn vrouw heb verloren. Ik hoop dat dat hier gaat lukken!
    Anne - 26 oktober 2022
    ik wil nog alles uit de laatste jaren van mijn leven halen en vooral veel
    ik wil nog alles uit de laatste jaren van mijn leven halen en vooral veel lachen en genieten. Daarom heb ik me aangemeld op Ourtime.
    Marijke - 23 september 2022
    Ik had het niet verwacht, maar ik reageerde op een profiel en de volgende dag
    Ik had het niet verwacht, maar ik reageerde op een profiel en de volgende dag zat ik al op een terrasje met haar!
    Frank - 11 september 2022
    Ik was op zoek naar een goede 50+ datingsite en ik heb hem hier gevonden.
    Ik was op zoek naar een goede 50+ datingsite en ik heb hem hier gevonden.
    Pieter - 25 augustus 2022
    Waag de stap, niet geschoten is altijd mis. De 'ware' staat niet opeens aan je
    Waag de stap, niet geschoten is altijd mis. De 'ware' staat niet opeens aan je voordeur en in het dagelijks leven kun je niet aan iemands neus zien dat hij/zij 'vrij' is!
    Trudy - 12 juli 2022
    Alleen is alleen en soms eenzaam, vooral tijdens de pandemie. Mijn advies? In
    Alleen is alleen en soms eenzaam, vooral tijdens de pandemie. Mijn advies? In één woord DOEN!
    Jos - 23 april 2022
    Na mijn scheiding ontdekte ik Ourtime en was meteen verkocht.
    Na mijn scheiding ontdekte ik Ourtime en was meteen verkocht. 
    Ton - 26 april 2022
    Deze site voelde voor mij gewoon goed!
    Deze site voelde voor mij gewoon goed!
    Marco - 7 april 2022
    Ourtime richt zich op vijftigplussers, die 'selectie' vind ik wel prettig. Het
    Ourtime richt zich op vijftigplussers, die 'selectie' vind ik wel prettig. Het was even wennen en uitvinden, maar vrij snel snapte ik hoe de site werkte. Leuk om te zien wie mij bezoeken. En natuurlijk nog leuker wie mij liken. Ben voorzichtig ook gaan bezoeken en (terug)liken.
    Joop - 14 maart 2022
    Ourtime was de eerste datingsite die ik tegenkwam voor singles boven de 50
    Ourtime was de eerste datingsite die ik tegenkwam voor singles boven de 50 jaar. Ik zou zeggen: waag gewoon de sprong in het diepe en maak er het beste van.
    Anne - 11 maart 2022
    Andere organisaties zijn niet zo consciëntieus, jullie wel!
    Andere organisaties zijn niet zo consciëntieus, jullie wel!
    Antonius - 21 februari 2022
    Andere organisaties zijn niet zo consciëntieus, jullie wel!
    Andere organisaties zijn niet zo consciëntieus, jullie wel!
    Mijn advies: Eenzaam zijn is erger dan iets van jezelf bloot geven.
    Mijn advies: Eenzaam zijn is erger dan iets van jezelf bloot geven.
    Jan - 5 januari 2022
    Ik zou graag een leuke passende partner willen vinden en ik denk dat ik die op
    Ik zou graag een leuke passende partner willen vinden en ik denk dat ik die op Ourtime ga vinden.
    Rick - 17 januari 2022
    Het begin was een beetje onwennig, maar toen ik aan online daten gewend was,
    Het begin was een beetje onwennig, maar toen ik aan online daten gewend was, ging het vanzelf.
    Eugene - 21 december 2021
    Ik heb veel meegemaakt, maar besloot 4 jaar na mijn scheiding weer de sprong te
    Ik heb veel meegemaakt, maar besloot 4 jaar na mijn scheiding weer de sprong te wagen op Ourtime, ik heb er vertrouwen in!
    Truus - 18 december 2021
    Ik zag een goede reclame van Ourtime en ik heb behoefte aan een partner nu, dus
    Ik zag een goede reclame van Ourtime en ik heb behoefte aan een partner nu, dus heb ik me aangemeld.
    Eddy - 8 december 2021
    Ik sta opgewekt in het leven en kan het prima vinden in mijn eentje, maar ik
    Ik sta opgewekt in het leven en kan het prima vinden in mijn eentje, maar ik mis die arm om me heen. Daarom heb ik me aangemeld voor Ourtime.
    Anne - 12 december 2021
    Geef jezelf een kans. Je weet nooit wat mogelijk is, totdat je in beweging komt.
    Geef jezelf een kans. Je weet nooit wat mogelijk is, totdat je in beweging komt.
    Anna - 21 november 2021
    De ware liefde is er, je moet geduld hebben en niet te vlug teleurgesteld zijn!
    De ware liefde is er, je moet geduld hebben en niet te vlug teleurgesteld zijn!
    Piet - 15 november 2021
    Mijn advies? Doen en meld je aan, niet geschoten is altijd mis.
    Mijn advies? Doen en meld je aan, niet geschoten is altijd mis.
    Frank - 15 november 2021
    Geen vrees en gewoon doen, zo leer je ook met andere mensen iets te delen.
    Geen vrees en gewoon doen, zo leer je ook met andere mensen iets te delen.
    Rob - 22 oktober 2021
    Als weduwnaar ben je veel alleen en mis je een maatje om het leven leuk te
    Als weduwnaar ben je veel alleen en mis je een maatje om het leven leuk te maken. Direct na aanmelding had ik mijn eerste gesprek, leuk!
    Roel - 2 november 2021
    Ik hoorde over Ourtime van een vriendin. Het is even wennen, maar leuk om op
    Ik hoorde over Ourtime van een vriendin. Het is even wennen, maar leuk om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen.
    Joke - 6 oktober 2021
    Absoluut doen. De kans dat je een date “op straat” tegenkomt is op onze
    Absoluut doen. De kans dat je een date “op straat” tegenkomt is op onze leeftijd klein. Zeker als je geen groot sociaal netwerk hebt. Bovendien is het laagdrempelig en je hoeft niets.
    Elly - 27 september 2021
    Het ging slecht met me, ik miste een vrouw, daarom schreef ik me in bij
    Het ging slecht met me, ik miste een vrouw, daarom schreef ik me in bij Ourtime. Nu heb ik meer vertrouwen!
    Dirk - 26 september 2021
    Ik had al eerder goede ervaring met deze site. Mijn motto? Niet geschoten,
    Ik had al eerder goede ervaring met deze site. Mijn motto? Niet geschoten, altijd mis.
    Geert - 21 september 2021
    Ik wilde een leuke dame ontmoeten want ik had nood aan liefde. He bleek een
    Ik wilde een leuke dame ontmoeten want ik had nood aan liefde. He bleek een leuke ervaring, zeker 't proberen waard.
    Sylvaan - 27 augustus 2021
    Het was even wennen want ik had het nog nooit gedaan van tevoren, maar probeer
    Het was even wennen want ik had het nog nooit gedaan van tevoren, maar probeer het vooral!
    Wilma - 12 augustus 2021
    Pas op voor een negatief zelfbeeld. Een afwijzing zegt niet dat jij niet
    Pas op voor een negatief zelfbeeld. Een afwijzing zegt niet dat jij niet aantrekkelijk bent. Alleen pas je niet in het plaatje wat de ander zoekt.
    Ron - 22 mei 2021
    Door Corona was het heel moeilijk andere mensen te ontmoeten. Ourtime is een
    Door Corona was het heel moeilijk andere mensen te ontmoeten. Ourtime is een fijne kans om online afspraken te maken. Het is nooit te laat. Alleen zijn is niet fijn.
    Aleida - 10 juni 2021
    Ik zat er twee dagen op toen kreeg al contact met een zeer mooie en leuke
    Ik zat er twee dagen op toen kreeg al contact met een zeer mooie en leuke vrouw, zij heeft mij gekozen en niet andersom. Als de wil daar is, moet je het ondernemen. Er zijn ook tegenvallers, maar als je niets doet blijf je alleen.
    Willy - 16 juni 2021
    Ik heb andere datingsite ook geprobeerd, maar heel veel gratis leden, die dan
    Ik heb andere datingsite ook geprobeerd, maar heel veel gratis leden, die dan niet op jouw Premium lidmaatschap kunnen reageren. Deze site is echt een aanrader en zal hier zeker reclame voor maken.
    Ton - 16 juni 2021
    Gewoon proberen het is echt een fijne site, En ook mooie en denk ik lieve
    Gewoon proberen het is echt een fijne site, En ook mooie en denk ik lieve mannen.
    Teunie - 23 juni 2021
    Mijn advies? Doorgaan je vindt best wel iemand.
    Mijn advies? Doorgaan je vindt best wel iemand.
    Grada - 4 juli 2021
    Na lange tijd alleen, wordt het tijd om nog iets uit het leven te halen. Geniet
    Na lange tijd alleen, wordt het tijd om nog iets uit het leven te halen. Geniet van je leven, en doe geen dingen waar je later spijt van krijgt.
    Frank - 6 juli 2021
    Door een bekende van mij werd ik op jullie site gewezen en dat gaf me een goed

    Door een bekende van mij werd ik op jullie site gewezen en dat gaf me een goed gevoel.

    Andre - 9 juli 2021
    Ik heb het op tv gezien, maar durfde het niet zelf te doen, totdat mijn
    Ik heb het op tv gezien, maar durfde het niet zelf te doen, totdat mijn schoonzus kwam en die vertelde dat ik het moest proberen, en dat heb ik gedaan!
    Deli-Chan - 4 augustus 2021
    Ik wil graag een aardige serieuze man ontmoeten. Ik ben verwachtingsvol. Gewoon
    Ik wil graag een aardige serieuze man ontmoeten. Ik ben verwachtingsvol. Gewoon proberen, je kunt het geluk een beetje helpen.
    Cathie - 16 mei 2021
    Een vriendin vertelde me over Ourtime en dus heb ik me ingeschreven. Ik ben
    Een vriendin vertelde me over Ourtime en dus heb ik me ingeschreven. Ik ben weduwe en misschien vind ik wel mij nieuw grote liefde hier. 
    Renate - 14 mei 2021
    Ik was het alleen zijn wel een beetje zat. Ik zat wel goed in mijn vel, maar ik
    Ik was het alleen zijn wel een beetje zat. Ik zat wel goed in mijn vel, maar ik had ook zin in het hebben van een maatje. Neem de sprong, het kan je leven leuker maken.
    Harry - 19 maart 2021
    Niet geschoten altijd mis! Ga niet achter de geraniums zitten en schrijf je in!
    Niet geschoten altijd mis! Ga niet achter de geraniums zitten en schrijf je in!
    Fokke - 21 maart 2021
    Ik ben al tijdje gescheiden en wil graag een nieuwe man in mijn leven. Ik was
    Ik ben al tijdje gescheiden en wil graag een nieuwe man in mijn leven. Ik was erg nerveus erover, maar dat was nergens voor nodig. Ik hoop dat ik een soulmate vind. Ik zou zeggen: gewoon doen, er gaat een wereld open voor je!
    Kitty - 14 maart 2021
    Probeer Ourtime, er staan veel interessante mannen op.
    Probeer Ourtime, er staan veel interessante mannen op.
    Annette - 10 maart 2021
    Mijn vrienden leerden elkaar kennen op Ourtime
    Uw site is mij aanbevolen door vrienden, die elkaar hier leerden kennen. Het vertrouwen moet groeien, maar mijn eerste stappen zijn voorzichtig, positief te noemen. Het feit dat er contact met anderen gelegd kan worden, is prettig.
    Arend - maart 2021
    Te spreken over de aangeboden profielen
    Op Ourtime ben ik erg te spreken over de aangeboden profielen, in mijn geval van mannen. Die profielen waren zorgvuldig en prettig.
    Gerda - februari 2021
    De juiste redenen
    Ourtime is een site waar serieuze mensen op zitten. De mensen die er op gaan doen het met een bedoeling. Het zijn geen mensen die willen kijken of ze nog populair zijn, erg prettig.
    Wim Arie - februari 2021
    Ik zocht een datingsite speciaal voor ouderen
    Ik kwam terecht bij Ourtime omdat ik een datingsite zocht speciaal voor ouderen, tot nu toe ben ik erg tevreden.
    Jan - februari 2021
    Ik ontdekte Ourtime speciaal voor de wat oudere mens
    Ik heb in het verleden ervaring opgedaan met Lexa. Vond het een prettig podium en toen ik Ourtime ontdekte speciaal voor de wat oudere mens was het besluit snel genomen om dit eens uit te proberen. Tot nu toe bevalt het goed en is het ook wel spannend. Het aantal likes op mijn profielpagina valt me buitengewoon mee.
    Egbert - februari 2021
    Ga ervoor!
    Ga ervoor! Er zijn zoveel mensen die niet alleen willen zijn. Maar wees vooral open en ga vooral de degene die echt bij je past. Natuurlijk niet overdrijven, maar positief zijn, luisteren en dan er echt voor gaan!
    André - februari 2021
    Meest bekende site
    Ourtime is de meest bekende site voor mij, dus ik hoop dat dit ook voor de eventuele partners geldt.
    Henk - februari 2021
    Heldere uitleg bij aanmelding
    De eerste uitleg bij aanmelding is heel helder. Op het begin was het onwennig, maar 'al doende leert men'!
    Andre - februari 2021
    Op de eerste dag al veel verzoeken
    Ik ben erg enthousiast, ik had de eerste dag al zoveel verzoeken maar ik hebt nu met iemand contact en ga kijken of dat iets wordt ondanks de corona, dat maat het wel moeilijker.
    Gerda - februari 2021
    Via een kennis
    Ik leerde Ourtime kennen via een kennis, en die was er enthousiast over!
    Hans - februari 2021
    Ourtime geeft vertrouwen
    Ik kwam op Ourtime via Google. Tot nu toe geeft deze site meer vertrouwen en een goed gevoel dan andere sites waar ik eerder op zat.
    Wim - februari 2021
    Gewoon de drempel over en een keer uitproberen!
    Ik was op zoek naar een website waar minder fake profielen te vinden zijn. Omdat je op Ourtime betalende leden hebt, besloot ik me aan te melden. Het is een duidelijke website.
    Kathy - februari 2021
    Probeer het eens!
    Ik voelde me eenzaam en ik wil een leuke vriend. Ourtime vind ik goed, het gaf me vertrouwen.
    Abraham - januari 2021
    Jong spul kom je hier niet tegen
    Ik raad Ourtime aan. Het is een site voor 50 plussers dus jong spul kom je al niet tegen, daarnaast zijn er geen ellenlange vragenlijsten, dus het is een gemakkelijk proces.
    Fleur - januari 2021
    Ik waag het er weer op
    Na 11 jaar gescheiden te zijn wil ik graag weer een partner voor een LAT-relatie. Ik adviseer iedereen om over je angst heen te stappen en het gewoon te doen!
    Robert - januari 2021
    Ik koos voor Ourtime na een reclame op TV
    Aarzel niet en doe die gok!
    Jos - januari 2021
    Ourtime is toegankelijk
    Voorheen durfde ik me nooit aan te melden op een datingsite, maar door Covid-19 is mijn wereld kleiner geworden. Uiteindelijk heeft mijn dochter me de push gegeven en me geholpen met de aanmelding. Dat Ourtime toegankelijk is voor iedereen gaf me vertrouwen.
    Carmen - januari 2021
    De stap zetten
    Ik hoopte dat het op Ourtime vooral zou draaien om het vinden van een gelijkgestemde, en dat is goed gelukt. Als je wat wil veranderen in je leven, zul je uiteindelijk zelf stappen moeten zetten. Deze stap kan je zoveel brengen...
    Ine - januari 2021
    Het maakt je vrolijk
    Doe het gewoon, het maakt je vrolijk!
    Dominguito - december 2020
    Blij verrast door de hoeveelheid kandidaten
    Uit ervaring kan ik zeggen: Ourtime is de beste keus voor 50 plussers. Had ik trouwens ook al vernomen van de consumentengids.
    Peter - december 2020
    En toen vond ik Ourtime
    Ik zocht naar een website waar ik een partner kan vinden met dezelfde hobby's en interesses, toen vond ik Ourtime!
    Ingrid - december 2020
    Neem de tijd voor Ourtime
    Ik heb zin in een relatie en wil graag de eenzaamheid die ik voel, oplossen. Samen mooie dingen te doen, dat is het doel!
    Pierre - december 2020
    Ourtime wijst voor zich
    Ik ben nu 5 jaar gescheiden, dus het is nu of nooit. Ik zou je aanraden om het gewoon te proberen!
    Harriette - november 2020
    Niet afhaken

    De eerste stappen waren onzeker en hebben vaak geleid tot een voortijdige afsluiting van de site. Het was fijn dat ik steeds kon terugkeren om de registratie te voltooien. Altijd doen en niet te snel afhaken.

    Jan - november 2020
    Nooit te oud

    Je bent nooit te oud voor een nieuwe liefde, gewoon doen!

    Dinie - november 2020
    Spring in het diepe!

    Ourtime komt over als een vertrouwde website. Gewoon niet te veel nadenken. Spring in het diepe!

    Jean - oktober 2020
    Op zoek naar een maatje

    Ik ben alleen en zocht weer een maatje. De website en procedures van Ourtime gaven vertrouwen en ook mijn privacy is gewaarborgd.

    Janny - oktober 2020
    Vertrouwen

    Ourtime is probleemloos en geeft vertrouwen aan vijftigplussers.

    Karin - oktober 2020
    Duidelijke site

    De opzet en toegang tot de site bevallen me goed, Ourtime is erg duidelijk.

    Menno - oktober 2020
    Coronatijd

    In deze tijd van corona komen de muren op me af, dus Ourtime was een uitkomst.

    Johan - oktober 2020
    Door Ourtime wist ik hoe ik het moest aanpakken

    Na geruimere tijd alleen te zijn geweest voelde ik de behoefte ontstaan om op zoek gegaan naar een vrouwelijke leeftijdsgenoot. Tal van websites die ik daarbij tegenkwam pasten niet bij mijn voorstelling van "hoe moet je dat dan aanpakken". Uit de personen die zich op deze manier op jullie site als zoekende kenbaar durven te maken blijkt dat dat mensen zijn net als ik.

    Silvester - oktober 2020
    Vlotte inschrijving

    Ik ben tevreden met Ourtime. Het inschrijven verliep vlot en er waren direct leuke profielen om op te reageren.

    Mies - oktober 2020
    Op zoek naar een maatje

    Ik ben bijna twee jaar weduwnaar en ben dus op zoek naar toch weer een beetje gezelligheid. Het valt mij op dat toch zoveel personen op zoek zijn naar een maatje en er zijn leuke maatjes die ook zoekende zijn maar voor Ourtime wist ik niet hoe ik die moest vinden, nu wel!

    Harrie - oktober 202
    Ourtime is laagdrempelig

    Omdat Tinder mij niet beviel kwam ik Ourtime tegen. Ik vind dit een prima website, laagdrempelig en voor iedereen te doen als je ervaring met computers hebt.

    Rita - oktober 2020
    Ga ervoor!

    Mensen op onze leeftijd komen moeilijk in contact met een evt nieuwe partner. Ik heb zelf heel lang geaarzeld, maar heb al leuke reacties gekregen en chats. Als je er eenmaal op zit is het niet meer eng. Er zijn velen die zoeken naar een leuke partner.

    Janneke - september 2020
    Ourtime kwam meteen sympathiek en betrouwbaar over

    In deze bizarre tijd kun je wat eerder in een isolement raken. Ik miste een maatje. Mijn partner overleed een paar jaar geleden. Toch twijfelde ik of ik aan een date toe was. Alles kost tijd. Toch een beetje met een kloppend hart. Aan welk avontuur begin ik? Ourtime kwam wel meteen sympathiek en betrouwbaar over. Het heft heb ik zelf in handen. Ik zou mensen over de drempel van aarzeling heen helpen. Ik werd door een vriendin getipt, die iemand kende met een goede ervaring.

    Carla - september 2020
    Goede zichtbaarheid

    Ik ben vooral tevreden met de goede zichtbaarheid van de leden. Ook vind ik de meldingen prettig.

    Klaas - september 2020
    De volkomen openheid van zaken spreekt me aan.
    De volkomen openheid van zaken spreekt me aan.
    Robbert (roepnaam Rob) - 29 maart 2019

    *De beoordelingen die op deze pagina aan bod komen werden verzameld op basis van een tevredenheidsenquête onder members van Ourtime. Er zijn alleen beoordelingen met vier of vijf sterren door Ourtime geselecteerd. De beoordelingen zijn integraal overgenomen en gaan vergezeld van de voornaam van de member en het tijdstip waarop de beoordeling werd gegeven. De personen in kwestie hebben geen tegenprestatie ontvangen in ruil voor hun beoordeling.

    Ourtime: Ontmoet singles van 50-plus op onze datingsite Inschrijven