Ik wil graag een aardige serieuze man ontmoeten. Ik ben verwachtingsvol. Gewoon
Ik wil graag een aardige serieuze man ontmoeten. Ik ben verwachtingsvol. Gewoon proberen, je kunt het geluk een beetje helpen.
Cathie - 16 mei 2021
Een vriendin vertelde me over Ourtime en dus heb ik me ingeschreven. Ik ben
Een vriendin vertelde me over Ourtime en dus heb ik me ingeschreven. Ik ben weduwe en misschien vind ik wel mij nieuw grote liefde hier. 
Renate - 14 mei 2021
Ik was het alleen zijn wel een beetje zat. Ik zat wel goed in mijn vel, maar ik
Ik was het alleen zijn wel een beetje zat. Ik zat wel goed in mijn vel, maar ik had ook zin in het hebben van een maatje. Neem de sprong, het kan je leven leuker maken.
Harry - 19 maart 2021
Niet geschoten altijd mis! Ga niet achter de geraniums zitten en schrijf je in!
Niet geschoten altijd mis! Ga niet achter de geraniums zitten en schrijf je in!
Fokke - 21 maart 2021
Ik ben al tijdje gescheiden en wil graag een nieuwe man in mijn leven. Ik was
Ik ben al tijdje gescheiden en wil graag een nieuwe man in mijn leven. Ik was erg nerveus erover, maar dat was nergens voor nodig. Ik hoop dat ik een soulmate vind. Ik zou zeggen: gewoon doen, er gaat een wereld open voor je!
Kitty - 14 maart 2021
Probeer Ourtime, er staan veel interessante mannen op.
Probeer Ourtime, er staan veel interessante mannen op.
Annette - 10 maart 2021
Mijn vrienden leerden elkaar kennen op Ourtime
Uw site is mij aanbevolen door vrienden, die elkaar hier leerden kennen. Het vertrouwen moet groeien, maar mijn eerste stappen zijn voorzichtig, positief te noemen. Het feit dat er contact met anderen gelegd kan worden, is prettig.
Arend - maart 2021
Te spreken over de aangeboden profielen
Op Ourtime ben ik erg te spreken over de aangeboden profielen, in mijn geval van mannen. Die profielen waren zorgvuldig en prettig.
Gerda - februari 2021
De juiste redenen
Ourtime is een site waar serieuze mensen op zitten. De mensen die er op gaan doen het met een bedoeling. Het zijn geen mensen die willen kijken of ze nog populair zijn, erg prettig.
Wim Arie - februari 2021
Ik zocht een datingsite speciaal voor ouderen
Ik kwam terecht bij Ourtime omdat ik een datingsite zocht speciaal voor ouderen, tot nu toe ben ik erg tevreden.
Jan - februari 2021
Ik ontdekte Ourtime speciaal voor de wat oudere mens
Ik heb in het verleden ervaring opgedaan met Lexa. Vond het een prettig podium en toen ik Ourtime ontdekte speciaal voor de wat oudere mens was het besluit snel genomen om dit eens uit te proberen. Tot nu toe bevalt het goed en is het ook wel spannend. Het aantal likes op mijn profielpagina valt me buitengewoon mee.
Egbert - februari 2021
Ga ervoor!
Ga ervoor! Er zijn zoveel mensen die niet alleen willen zijn. Maar wees vooral open en ga vooral de degene die echt bij je past. Natuurlijk niet overdrijven, maar positief zijn, luisteren en dan er echt voor gaan!
André - februari 2021
Meest bekende site
Ourtime is de meest bekende site voor mij, dus ik hoop dat dit ook voor de eventuele partners geldt.
Henk - februari 2021
Heldere uitleg bij aanmelding
De eerste uitleg bij aanmelding is heel helder. Op het begin was het onwennig, maar 'al doende leert men'!
Andre - februari 2021
Op de eerste dag al veel verzoeken
Ik ben erg enthousiast, ik had de eerste dag al zoveel verzoeken maar ik hebt nu met iemand contact en ga kijken of dat iets wordt ondanks de corona, dat maat het wel moeilijker.
Gerda - februari 2021
Via een kennis
Ik leerde Ourtime kennen via een kennis, en die was er enthousiast over!
Hans - februari 2021
Ourtime geeft vertrouwen
Ik kwam op Ourtime via Google. Tot nu toe geeft deze site meer vertrouwen en een goed gevoel dan andere sites waar ik eerder op zat.
Wim - februari 2021
Gewoon de drempel over en een keer uitproberen!
Ik was op zoek naar een website waar minder fake profielen te vinden zijn. Omdat je op Ourtime betalende leden hebt, besloot ik me aan te melden. Het is een duidelijke website.
Kathy - februari 2021
Probeer het eens!
Ik voelde me eenzaam en ik wil een leuke vriend. Ourtime vind ik goed, het gaf me vertrouwen.
Abraham - januari 2021
Jong spul kom je hier niet tegen
Ik raad Ourtime aan. Het is een site voor 50 plussers dus jong spul kom je al niet tegen, daarnaast zijn er geen ellenlange vragenlijsten, dus het is een gemakkelijk proces.
Fleur - januari 2021
Ik waag het er weer op
Na 11 jaar gescheiden te zijn wil ik graag weer een partner voor een LAT-relatie. Ik adviseer iedereen om over je angst heen te stappen en het gewoon te doen!
Robert - januari 2021
Ik koos voor Ourtime na een reclame op TV
Aarzel niet en doe die gok!
Jos - januari 2021
Ourtime is toegankelijk
Voorheen durfde ik me nooit aan te melden op een datingsite, maar door Covid-19 is mijn wereld kleiner geworden. Uiteindelijk heeft mijn dochter me de push gegeven en me geholpen met de aanmelding. Dat Ourtime toegankelijk is voor iedereen gaf me vertrouwen.
Carmen - januari 2021
De stap zetten
Ik hoopte dat het op Ourtime vooral zou draaien om het vinden van een gelijkgestemde, en dat is goed gelukt. Als je wat wil veranderen in je leven, zul je uiteindelijk zelf stappen moeten zetten. Deze stap kan je zoveel brengen...
Ine - januari 2021
Het maakt je vrolijk
Doe het gewoon, het maakt je vrolijk!
Dominguito - december 2020
Blij verrast door de hoeveelheid kandidaten
Uit ervaring kan ik zeggen: Ourtime is de beste keus voor 50 plussers. Had ik trouwens ook al vernomen van de consumentengids.
Peter - december 2020
En toen vond ik Ourtime
Ik zocht naar een website waar ik een partner kan vinden met dezelfde hobby's en interesses, toen vond ik Ourtime!
Ingrid - december 2020
Neem de tijd voor Ourtime
Ik heb zin in een relatie en wil graag de eenzaamheid die ik voel, oplossen. Samen mooie dingen te doen, dat is het doel!
Pierre - december 2020
Ourtime wijst voor zich
Ik ben nu 5 jaar gescheiden, dus het is nu of nooit. Ik zou je aanraden om het gewoon te proberen!
Harriette - november 2020
Niet afhaken

De eerste stappen waren onzeker en hebben vaak geleid tot een voortijdige afsluiting van de site. Het was fijn dat ik steeds kon terugkeren om de registratie te voltooien. Altijd doen en niet te snel afhaken.

Jan - november 2020
Nooit te oud

Je bent nooit te oud voor een nieuwe liefde, gewoon doen!

Dinie - november 2020
Spring in het diepe!

Ourtime komt over als een vertrouwde website. Gewoon niet te veel nadenken. Spring in het diepe!

Jean - oktober 2020
Op zoek naar een maatje

Ik ben alleen en zocht weer een maatje. De website en procedures van Ourtime gaven vertrouwen en ook mijn privacy is gewaarborgd.

Janny - oktober 2020
Vertrouwen

Ourtime is probleemloos en geeft vertrouwen aan vijftigplussers.

Karin - oktober 2020
Duidelijke site

De opzet en toegang tot de site bevallen me goed, Ourtime is erg duidelijk.

Menno - oktober 2020
Coronatijd

In deze tijd van corona komen de muren op me af, dus Ourtime was een uitkomst.

Johan - oktober 2020
Door Ourtime wist ik hoe ik het moest aanpakken

Na geruimere tijd alleen te zijn geweest voelde ik de behoefte ontstaan om op zoek gegaan naar een vrouwelijke leeftijdsgenoot. Tal van websites die ik daarbij tegenkwam pasten niet bij mijn voorstelling van "hoe moet je dat dan aanpakken". Uit de personen die zich op deze manier op jullie site als zoekende kenbaar durven te maken blijkt dat dat mensen zijn net als ik.

Silvester - oktober 2020
Vlotte inschrijving

Ik ben tevreden met Ourtime. Het inschrijven verliep vlot en er waren direct leuke profielen om op te reageren.

Mies - oktober 2020
Op zoek naar een maatje

Ik ben bijna twee jaar weduwnaar en ben dus op zoek naar toch weer een beetje gezelligheid. Het valt mij op dat toch zoveel personen op zoek zijn naar een maatje en er zijn leuke maatjes die ook zoekende zijn maar voor Ourtime wist ik niet hoe ik die moest vinden, nu wel!

Harrie - oktober 202
Ourtime is laagdrempelig

Omdat Tinder mij niet beviel kwam ik Ourtime tegen. Ik vind dit een prima website, laagdrempelig en voor iedereen te doen als je ervaring met computers hebt.

Rita - oktober 2020
Ga ervoor!

Mensen op onze leeftijd komen moeilijk in contact met een evt nieuwe partner. Ik heb zelf heel lang geaarzeld, maar heb al leuke reacties gekregen en chats. Als je er eenmaal op zit is het niet meer eng. Er zijn velen die zoeken naar een leuke partner.

Janneke - september 2020
Ourtime kwam meteen sympathiek en betrouwbaar over

In deze bizarre tijd kun je wat eerder in een isolement raken. Ik miste een maatje. Mijn partner overleed een paar jaar geleden. Toch twijfelde ik of ik aan een date toe was. Alles kost tijd. Toch een beetje met een kloppend hart. Aan welk avontuur begin ik? Ourtime kwam wel meteen sympathiek en betrouwbaar over. Het heft heb ik zelf in handen. Ik zou mensen over de drempel van aarzeling heen helpen. Ik werd door een vriendin getipt, die iemand kende met een goede ervaring.

Carla - september 2020
Goede zichtbaarheid

Ik ben vooral tevreden met de goede zichtbaarheid van de leden. Ook vind ik de meldingen prettig.

Klaas - september 2020

*De beoordelingen die op deze pagina aan bod komen werden verzameld op basis van een tevredenheidsenquête onder members van Ourtime. Er zijn alleen beoordelingen met vier of vijf sterren door Ourtime geselecteerd. De beoordelingen zijn integraal overgenomen en gaan vergezeld van de voornaam van de member en het tijdstip waarop de beoordeling werd gegeven. De personen in kwestie hebben geen tegenprestatie ontvangen in ruil voor hun beoordeling.