o

Beoordelingen van gebruikers

Het kiezen van een datingsite is een belangrijke stap. Om je op weg te helpen tref je op deze pagina een selectie aan van getuigenissen van members over de ervaringen die zij vanaf 2020 met Ourtime* hebben opgedaan.
In Nederland melden singles boven de 50 zich dagelijks aan bij Ourtime.nl om gelijkgestemde mensen met dezelfde interesses te vinden. Uit de beoordelingen blijkt duidelijk dat veel van hen via onze dating-app inspirerende mensen hebben ontmoet met wie ze momenten van kameraadschap, tederheid en liefde hebben beleefd. Elk ervaringsverhaal is uniek en biedt je de mogelijkheid om je eigen mening te vormen. En wellicht vertel je in de toekomst op deze pagina over je eigen positieve ervaringen!

Ourtime is toegankelijk
Voorheen durfde ik me nooit aan te melden op een datingsite, maar door Covid-19 is mijn wereld kleiner geworden. Uiteindelijk heeft mijn dochter me de push gegeven en me geholpen met de aanmelding. Dat Ourtime toegankelijk is voor iedereen gaf me vertrouwen.
Carmen - januari 2021
De stap zetten
Ik hoopte dat het op Ourtime vooral zou draaien om het vinden van een gelijkgestemde, en dat is goed gelukt. Als je wat wil veranderen in je leven, zul je uiteindelijk zelf stappen moeten zetten. Deze stap kan je zoveel brengen...
Ine - januari 2021
Het maakt je vrolijk
Doe het gewoon, het maakt je vrolijk!
Dominguito - december 2020
Blij verrast door de hoeveelheid kandidaten
Uit ervaring kan ik zeggen: Ourtime is de beste keus voor 50 plussers. Had ik trouwens ook al vernomen van de consumentengids.
Peter - december 2020
En toen vond ik Ourtime
Ik zocht naar een website waar ik een partner kan vinden met dezelfde hobby's en interesses, toen vond ik Ourtime!
Ingrid - december 2020
Neem de tijd voor Ourtime
Ik heb zin in een relatie en wil graag de eenzaamheid die ik voel, oplossen. Samen mooie dingen te doen, dat is het doel!
Pierre - december 2020
Ourtime wijst voor zich
Ik ben nu 5 jaar gescheiden, dus het is nu of nooit. Ik zou je aanraden om het gewoon te proberen!
Harriette - november 2020
Niet afhaken

De eerste stappen waren onzeker en hebben vaak geleid tot een voortijdige afsluiting van de site. Het was fijn dat ik steeds kon terugkeren om de registratie te voltooien. Altijd doen en niet te snel afhaken.

Jan - november 2020
Nooit te oud

Je bent nooit te oud voor een nieuwe liefde, gewoon doen!

Dinie - november 2020
Spring in het diepe!

Ourtime komt over als een vertrouwde website. Gewoon niet te veel nadenken. Spring in het diepe!

Jean - oktober 2020
Op zoek naar een maatje

Ik ben alleen en zocht weer een maatje. De website en procedures van Ourtime gaven vertrouwen en ook mijn privacy is gewaarborgd.

Janny - oktober 2020
Vertrouwen

Ourtime is probleemloos en geeft vertrouwen aan vijftigplussers.

Karin - oktober 2020
Duidelijke site

De opzet en toegang tot de site bevallen me goed, Ourtime is erg duidelijk.

Menno - oktober 2020
Coronatijd

In deze tijd van corona komen de muren op me af, dus Ourtime was een uitkomst.

Johan - oktober 2020
Door Ourtime wist ik hoe ik het moest aanpakken

Na geruimere tijd alleen te zijn geweest voelde ik de behoefte ontstaan om op zoek gegaan naar een vrouwelijke leeftijdsgenoot. Tal van websites die ik daarbij tegenkwam pasten niet bij mijn voorstelling van "hoe moet je dat dan aanpakken". Uit de personen die zich op deze manier op jullie site als zoekende kenbaar durven te maken blijkt dat dat mensen zijn net als ik.

Silvester - oktober 2020
Vlotte inschrijving

Ik ben tevreden met Ourtime. Het inschrijven verliep vlot en er waren direct leuke profielen om op te reageren.

Mies - oktober 2020
Op zoek naar een maatje

Ik ben bijna twee jaar weduwnaar en ben dus op zoek naar toch weer een beetje gezelligheid. Het valt mij op dat toch zoveel personen op zoek zijn naar een maatje en er zijn leuke maatjes die ook zoekende zijn maar voor Ourtime wist ik niet hoe ik die moest vinden, nu wel!

Harrie - oktober 202
Ourtime is laagdrempelig

Omdat Tinder mij niet beviel kwam ik Ourtime tegen. Ik vind dit een prima website, laagdrempelig en voor iedereen te doen als je ervaring met computers hebt.

Rita - oktober 2020
Ga ervoor!

Mensen op onze leeftijd komen moeilijk in contact met een evt nieuwe partner. Ik heb zelf heel lang geaarzeld, maar heb al leuke reacties gekregen en chats. Als je er eenmaal op zit is het niet meer eng. Er zijn velen die zoeken naar een leuke partner.

Janneke - september 2020
Ourtime kwam meteen sympathiek en betrouwbaar over

In deze bizarre tijd kun je wat eerder in een isolement raken. Ik miste een maatje. Mijn partner overleed een paar jaar geleden. Toch twijfelde ik of ik aan een date toe was. Alles kost tijd. Toch een beetje met een kloppend hart. Aan welk avontuur begin ik? Ourtime kwam wel meteen sympathiek en betrouwbaar over. Het heft heb ik zelf in handen. Ik zou mensen over de drempel van aarzeling heen helpen. Ik werd door een vriendin getipt, die iemand kende met een goede ervaring.

Carla - september 2020
Goede zichtbaarheid

Ik ben vooral tevreden met de goede zichtbaarheid van de leden. Ook vind ik de meldingen prettig.

Klaas - september 2020

*De beoordelingen die op deze pagina aan bod komen werden verzameld op basis van een tevredenheidsenquĂȘte onder members van Ourtime. Er zijn alleen beoordelingen met vier of vijf sterren door Ourtime geselecteerd. De beoordelingen zijn integraal overgenomen en gaan vergezeld van de voornaam van de member en het tijdstip waarop de beoordeling werd gegeven. De personen in kwestie hebben geen tegenprestatie ontvangen in ruil voor hun beoordeling.