Ben jij 50 jaar of ouder en ben jij toe aan een serieuze homoseksuele relatie? Dan zit je hier goed! Ourtime is namelijk een datingsite van Lexa waar je je gratis voor kunt registreren en die speciaal bedoeld is voor mensen vanaf 50 jaar oud. Het is daarnaast ook absoluut een datingsite voor mensen uit de LHBTQ+-gemeenschap. Een gay datingsite, dus!

Leuke singles ontmoeten op een gay datingsite

Het is natuurlijk niet altijd even makkelijk om een partner te vinden met dezelfde interesses en waarden. Misschien heb je de jaren van uitgaan in bars achter je gelaten, of ben je daar überhaupt nooit zo mee bezig geweest. Maar hoe vind je dan een leuke partner? Zomaar een man aan de haak slaan in de supermarkt kan nogal een uitdaging zijn. Gelukkig is er een mooie oplossing, namelijk online daten. Met online daten via Ourtime heb je in één keer een geweldig platform voor single gay dating. Het is een heel handige (en leuke) manier om in contact te komen met gay singles van 50 jaar of ouder die bij jou in de buurt wonen.

Ze ontmoetten elkaar op Ourtime. Wees de volgende!
Annie en Jan
Will & Corrie
René & Nelleke
Robert
Trudy
Erik
Arnold
Harry en Anna
Fons
George en Alie
Erwin & Pientje
Henk
Hilde en Erik..
Ank en Bob
Wij hebben geen foto’s van ons samen. De voornamen zijn Mariet en Johan
Jos
Arelies
Hennie en Conny
Jet & Klaas
Jan en Martine

Meld je aan om in contact te komen met alleenstaande homo’s

Beginnen aan jouw nieuwe avontuur, namelijk single gay dating, is zo gebeurd. Je kunt je bij Ourtime gratis registreren. Door eerst een vragenlijst in te vullen over jouw persoonlijkheid, kunnen wij een mooie selectie maken van de profielen van single gays die het best aansluiten bij wat jij belangrijk vindt. We weten dan namelijk naar wat voor partner en wat voor relatie jij op zoek bent. Na het invullen van de vragenlijst kun je een profiel aanmaken. Daarbij voeg je natuurlijk een paar leuke foto’s toe, alsook een tekstje over jouw interesses. Een beschrijving van wat jij onder de term ‘potentiële partner’ verstaat is hierbij zeker welkom. Daarmee laat je zien dat je niet alleen geïnteresseerd bent in jezelf, maar zeker ook in de ander. Zo heb je meer kans dat andere singles zich in positieve zin aangesproken voelen tijdens het bekijken van jouw profiel en vervolgens contact met jou op willen nemen.

Ourtime: Ontmoet singles van 50-plus op onze datingsite Inschrijven

Online chatten met gay singles

Zodra je jouw profiel voltooid hebt, kun je lekker achteroverleunen en genieten van de selectie van 50-plus, gay singles die wij voor jou hebben samengesteld. Alle profielen en beschrijvingen die door singles aan hun profielen worden toegevoegd, worden door ons team van moderators zorgvuldig gecontroleerd. Daardoor weet je zeker dat de mensen waarmee jij via Ourtime in contact komt, net als jij op zoek zijn naar een serieuze relatie. Jouw single gay dating-avontuur kan nu echt beginnen! Als je dan een leuke alleenstaande homo tegenkomt op onze site of in onze app, kun je hem een berichtje sturen. Zo kunnen jullie de eerste stap zetten om samen te ontdekken of jullie echt bij elkaar passen.

Misschien denk je nu wel: “Ik heb, denk ik, toch een voorkeur voor face-to-face-ontmoetingen”. Dat kan zomaar het geval zijn. Daar hebben we op onze gay dating site ook rekening mee gehouden. Wij organiseren namelijk allerlei verschillende activiteiten voor (hetero- en) homoseksuelen van 50 jaar of ouder. Die activiteiten bieden jou de perfecte kans om jouw charmes in real life in de strijd te gooien. Mocht je ietwat terughoudender zijn of zelfs een beetje verlegen, dan kun je tot drie vrienden meenemen zodat je je tijdens de activiteit lekker op je gemak voelt. Wat betreft de activiteiten zelf kun je denken aan dingen als kookworkshops, muzikale uitstapjes, culturele excursies en meer.

Kortom, er is keuze genoeg op onze gay datingsite. Zowel uit de gay singles op Ourtime, als uit de verschillende manieren om met hen in contact te komen. Ourtime is vastberaden om jou te helpen jouw toekomstige match te vinden!