Datingsite voor 50 plus | Ontmoet singles van 50+

Vrouw Zoekt Oudere Man: date, ontmoeting, activiteiten en meer

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder dan 50 jaar zijn om je in te schrijven
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen.
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Je bent nooit te oud om te gaan daten! Het is juist gezond om hechte relaties met anderen te willen. De zoektocht naar een leuke date of serieuze relatie kun je op heel veel verschillende manieren benaderen, en daarvoor hoef je heus niet iedere week in een bar of café te staan. Online dating maakt het bijvoorbeeld al een stuk gemakkelijker als je als vrouw een oudere man zoekt. Deze wereld van online daten is eker niet alleen weggelegd voor de jongere generatie. Met een beetje levenservaring komt wijsheid, en mooie van daten als je zelf al wat ouder bent, is dat je juist extra goed weet wat je zoekt in een partner. Hierdoor kun je precies zo serieus te werk gaan als jij wilt. Op OurTime vind je een grote groep 50+ single mannen verspreid door heel Nederland, en geen zorgen, je kan altijd filteren op leuke single mannen in jouw eigen regio. Nog een voordeel van online daten: je kunt alvast rustig een kijkje nemen en online kennismaken zonder elkaar gelijk in het echt te hoeven ontmoeten. Maar als je dat wel wil, mag dat natuurlijk ook. Je hebt het tempo zelf in de hand.

  Je komt via onze datingsite eenvoudig in contact met gelijkgestemde singles, en bepaalt zelf of er een leuke date in zit die tot een serieuze relatie kan leiden. Vriendschap is immers de basis van een langdurige relatie, dus het is belangrijk dat jullie interesses een beetje op elkaar aansluiten. We helpen je maar al te graag met het vinden van een betekenisvolle connectie en hebben speciaal daarvoor OurTime ontworpen. We specialiseren ons niet simpelweg in het koppelen van singles over de 50 die op zoek zijn naar liefde, maar lichten bijvoorbeeld ook de profielen uit van serieuze singles die de sterkste overeenkomsten met jou hebben. Voor advies kun je altijd bij ons terecht voor vragen en advies over je hoe je iemand het beste kan benaderen, want we willen niets liever dan dat jij je metgezel voor het leven vindt. Aanmelden is trouwens gratis, dus je kunt altijd vrijblijvend een kijkje nemen.

  Zo vind je een leuke single 50-plusser op OurTime

  Ons platform is de ideale plek om op zoek te gaan naar een serieuze relatie op latere leeftijd. En het succes van deze zoektocht kun je zelf bepalen! Hoe? Met onderstaande tips bijvoorbeeld.

  1. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Je foto is het allereerste dat zal opvallen op je profiel, dus het is aan te raden hier aandacht aan te besteden. Upload er bij voorkeur meer dan één, en laat jezelf op een authentieke manier zien. Daarmee bedoelen we overigens niet dat je ongemakkelijke poses aan hoeft te nemen, maar dat je jezelf erin terugziet en je een zelfverzekerde uitstraling hebt. Kom je erachter dat je maar weinig flatterende foto’s hebt? Laat dan een vriend of vriendin wat foto’s nemen tijdens een wandeling of als jullie samen een terrasje pakken, en zorg ervoor dat jíj het middelpunt van de foto bent zodat er geen verwarring ontstaat van wie het profiel is.
  2. Schrijf een korte bio over jezelf, met precies de dingen die jou uniek maken of interesseren. Je hoeft niet alles te delen – zolang het maar interesse wekt en ruimte biedt voor vragen! Waar kom jij bijvoorbeeld helemaal van tot rust, en welke activiteit geeft je juist bomvol energie? Naar welke muziek luister je graag en welke keuken is je favoriet? En, op welke karaktereigenschap bij jij het trotst?
  3. Wees niet bang om het initiatief te nemen. Als je het ons vraagt, is er niets aantrekkelijker dan een vrouw die initiatief neemt. Van vroeger uit wordt deze rol vaak bestempeld als een mannenrol, maar daardoor is het des te verrassender als jij die eerste stap maakt. Via OurTime ligt die drempel ook nog eens veel lager, omdat je veilig achter je scherm zit. Weet je niet hoe je het gesprek moet beginnen? Vind dan een aanknooppunt in zijn bio, en stel daar een vraag over.
  4. Vraag door en stel jezelf open. Het kan misschien even geleden zijn dat je hebt gedatet, maar de basis blijft gelukkig hetzelfde: vraag door! De singles op onze datingsite zijn allemaal op zoek, dus delen maar al te graag over hun passies als er interesse wordt getoond. Vraag bijvoorbeeld naar een hobby die je op zijn profiel bent tegengekomen, en vervolgens hoe lang hij dit al doet, waarom hij er zo van genit, hoe hij ermee begonnen is, enzovoort. En vertel dan ook eens wat over jouw hobby’s – het moet natuurlijk geen eenzijdig spervuur aan vragen worden. Sta zelf ook open als jou een soortgelijke vraag wordt gesteld, en wees zo concreet mogelijk.
  5. Plan de date! Als je het idee hebt dat er een oprechte connectie is tussen jullie twee en het gesprek goed vloeit, is het misschien leuker het in het echt te voeren. Wacht niet te lang met het plannen van een date – het is belangrijk om te weten of die chemie er ook tijdens een face-to-face ontmoeting is.
  Ze ontmoetten elkaar op Ourtime. Wees de volgende!
  • Jan en Martine
  • Cornelia
  • Fons
  • Jo en Thea
  • Jan en hanny
  • Dirk & Andre
  • Emmie & Jos
  • Yolanda & Peter
  • Albert
  • Majorie en Wim
  • Wij hebben geen foto's van ons samen. De voornamen zijn Mariet en Johan
  • Ellen
  • Adriaan Jan
  • Anita & Jacques
  • Wim
  • piet
  • Wim
  • Sonja & Theo
  • Han
  • Froukje
  Nu profielen bekijken

  Activiteiten voor jullie date

  De eerste – en misschien wel spannendste – fase zit erop: je hebt online kennis gemaakt en een date gepland. Maar wat ga je doen tijdens jullie eerste date? Als je vorige date al even geleden is, kunnen we begrijpen dat een rondje date tips voor 50-plussers handig kan zijn. Het goede nieuws is dat je je echt niet in rare bochten hoeft te wringen om als 50-plusser te daten. Een date kan zo simpel zijn als het afspreken in een toegankelijke en sfeervolle bar, of een diner bij een restaurant met jullie favoriete keuken. Kijk voor dat laatste altijd even waar er een match is: misschien zijn jullie beiden wel gek op de Franse keuken, of brengt een bezoek aan een Aziatisch restaurant jullie allebei terug bij die ene mooie reis. Dit zorgt er gelijk voor dat jullie een leuke basis hebben om dit onderwerp uit te diepen onder het genot van heerlijk eten.

  Voel je je prettiger bij een actieve date? Spreek dan af in een natuurgebied bij jullie in de buurt, voor een mooie wandeling of fietstocht waarbij jullie de volledige aandacht hebben voor elkaar. Bonuspunten voor degene die een thermoskan koffie of thee meeneemt. Als jullie allebei van kunst en cultuur houden, is een bezoek aan een museum misschien wel een goed idee. Neem je date mee naar jouw favoriete kunstruimte, of bezoek een plek die jullie allebei nog op het lijstje hebben staan. Een wijn- of bierproeverij vinden wij zelf altijd erg geslaagd – mits jullie er fietsend of wandelend naar toe kunnen natuurlijk.

  Meld je direct gratis aan

  Inschrijven op OurTime is gratis, zodat je op jouw tempo een kijkje kunt nemen zonder ergens aan vast te zitten. Zo kun je zelf ontdekken of online dating iets voor je is, al geloven we sterk dat je blij verrast zult zijn. Als je als vrouw een oudere man zoekt, is onze datingsite een laagdrempelige optie, maar wel een waar een mooie vriendschap of serieuze relatie in kan zitten. Meld je vandaag nog aan en ontdek het zelf.

  Ourtime: Ontmoet singles van 50-plus op onze datingsite Inschrijven