Daten3 minuten

Een nieuwe relatie: de aankomende koppelactiviteiten

Laura, 18 February 2019
Een nieuwe relatie: de aankomende koppelactiviteiten

In de beginfase van een relatie wil jij zoveel mogelijk tijd met jouw nieuwe lover doorbrengen. Jij wil alles over diegene weten en bovenal, jij wil graag samen iets opbouwen. Jullie gaan samen naar de film, naar nieuwe hotspots en naar leuke restaurantjes.. Echter, langzaam maar zeker sluipen er ook andere activiteiten in.. Dingen die echt van jullie samen zijn en jullie met niemand anders delen. Ben jij benieuwd wat voor soort activiteiten dit zijn? Bij deze 5 aankomende activiteiten die al bestaande stelletjes bekend in de oren zullen klinken!

Een nieuwe hobby starten

Zijn jullie allebei slechte koks? Blijkt het jullie eenzelfde soort passie hebben? Delen jullie een artistiek talent, maar hebben jullie hier allebei nooit iets mee gedaan? Hoe leuk is het om hier iets mee te doen en jullie in schrijven voor een cursus?! Koken, knutselen, schilderen.. Teamwork makes the dream work!

Samen sporten

Nee, ik ga vandaag niet hardlopen.. Het is te koud. De sportschool wordt ‘m niet vandaag, het is daar altijd erg druk in het weekend. Als het gaat om sporten, hebben we altijd een goed excuus. Daarom gaan jullie vanaf samen sporten! De een kan de ander motiveren. Of jullie nu samen gaan rennen, tennissen of squashen, sportkoppels weten wel hoe ze stoom moeten afblazen. Het leuke aan sport? Na een sportsessie zit ons liggen vol met endorfine, het hormoon van plezier.. Wie weet waar dat naartoe leidt!

Een serie volgen

Een serie heeft een sterke kracht op ons die wij niet kunnen weerstaan. Binnen no time zijn wij verslaafd en krijgen we er maar geen genoeg van. Het is dan ook niet gek dat je dolgelukkig bent als je een andere fan gevonden hebt en jij er nonstop over kan discussiëren. Is jouw nieuwe vlam net zo’n seriegek als jij, dan zullen jullie binnen de kortste keren samen een serietje gevonden hebben. Dat belooft een hoop gezelligheid op de bank

Een nieuwe taal leren

Een nieuwe taal leren is een waar avontuur! Samen lessen volgen zorgt ervoor dat jullie als een speer vooruit gaan. Jullie krijgen er plezier in en gaan misschien thuis wel oefenen. Een activiteit die jullie nog dichter bij elkaar zal brengen! Hola guapa, ¿quieres beber algo?

Samen een weekendje weg

Jullie eerste weekendje weg is een grote stap. Samen dromen over exotische oorden of spannende stedentrips.. Leuker kan bijna niet! 48 uur met elkaar in een vreemde omgeving zorgt er voor dat jullie elkaar door en door leren kennen. Een ding is zeker: romantisch wordt het wel.. Op naar de volgende bestemming!

Ourtime: Ontmoet singles van 50-plus op onze datingsite Inschrijven