Henk

Kun je ons vertellen wat je heeft doen besluiten om Ourtime te proberen?
Ik heb behoefte aan een datingwebsite voor 50plus, omdat ik vind dat deze bevolkingsgroep specifieke wensen en verwachtingen van het leven heeft die op een algemene website niet goed kunnen worden ingevuld. Een datingsite die voorsorteert op deze behoefte, is daarom een verademing en maakt het laagdrempeliger voor ouderen.
Hoe zou je jouw eerste stappen op de website omschrijven? Welke aspecten hebben je vertrouwen in ons gegeven en vond je prettig?
Ik kreeg meer vertrouwen in de website door het rustige en niet te opdringerige karakter van de introductie. Ook word je goed geholpen bij het langzamerhand invullen en verbeteren van je profiel, wat alleen bijdraagt tot een goede presentatie.
Wat zou je zeggen tegen mensen die nog aarzelen om de sprong op datingsites te wagen?
Ik vind het alleszins de moeite waard, om het te proberen. Je kunt een tijdelijk lidmaatschap aangaan, want…je hebt maar één klik nodig voor een levenslang gelukkige toekomst – niet alleen een mooie toekomst voor jezelf, maar ook voor de ander die jij daarmee ook de kans hebt gegeven het geluk (weer) te vinden.
Ontmoet andere singles