Hoe vind je leuke 50-plus singles in Utrecht of omgeving enzo die ene persoon die bij jou past? Hoe zet je de eerste stap voor een leuke date in Utrecht? Ourtime helpt je graag en maakt daten in Utrecht een stuk eenvoudiger! Lees onze tips.

Om leuke 50+ singles in de Domstad te ontmoeten kun je je inschrijven bij een relatiebemiddelingsbureau in Utrecht. Speed dating in Utrecht is ook een mogelijkheid of misschien heb je zelfs al wel eens een blind date in Utrecht gehad. Maar als je een leuke date wilt vinden die bij je past, is Ourtime een stuk gemakkelijker. En aanmelden is gratis.

Ontdek Ourtime voor 50+ date Utrecht

Ourtime is speciaal voor 50+ singles. Het is een handig en veilig platform om te daten in Utrecht en de rest van Nederland. Ourtime is een perfecte manier om mensen te ontmoeten buiten je eigen sociale cirkel. Je kunt mensen leren kennen die, net zoals jij, klaar zijn om nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde interesses delen. Op Ourtime vind je talloze profielen van leuke 50+ singles. Dus maak ook gratis een profiel aan en begin je eigen avontuur.

Een leuke date in Utrecht begint bij een goed profiel

De eerste stap is het invullen van de vragenlijst. Daarmee krijgen we de belangrijkste informatie over wie jij bent en wat je zoekt. Beantwoord de vragen eerlijk, want dan heb je de grootste kans op een leuke match die echt bij je past. Geef je voornaam, je zoekcriteria en je interesses op. Beschrijf in een paar regels waar je van houdt en wat je graag zou willen delen met de persoon die je hoopt te ontmoeten.

Een foto zegt meer dan duizend woorden, en bij online daten zijn foto’s nog belangrijker! Uit onderzoek van Ourtime blijkt dat personen met duidelijke foto´s van zichzelf tot 7 keer meer reacties ontvangen dan personen zonder (profiel)foto.

Zo kies je een goede foto voor je profiel op Ourtime

Plaats een foto die past bij wie je bent, je interesses en je levensstijl. Vraag iemand om een profielfoto van je te maken en maak ook een foto waar je helemaal op staat. Je foto’s moeten goed laten zien hoe je eruitziet. Het is ook handig om je hobby’s of eventuele huisdieren op je foto terug te laten komen. Zo bied je meteen een gespreksonderwerp. Goed om te weten: Op Ourtime wordt ieder profiel met foto gecontroleerd door een van onze beheerders, om te zorgen dat iedereen veilig kan genieten van het daten bij OurTime.

Vind je 50-plus singles in Utrecht die bij je passen

Op Ourtime kun je je zoekopdracht verfijnen op woonplaats. Dat is handig als je 50+ singles in Utrecht of uit de buurt van Utrecht zoekt. Daarnaast kun je bij Ourtime ook tientallen andere criteria instellen om een leuke date in Utrecht te vinden. Zo kun je je zoekopdrachten specificeren op interesses of levensovertuigingen om de kans op een passende match te vergroten.

Durf de eerste stap te zetten

Heb je iemand gevonden die je wel wat lijkt? Via de beveiligde online chat van Ourtime kun je singles uit Utrecht beter leren kennen. Heeft iemand die jij interessant vindt je profiel bekeken heeft maar je geen bericht gestuurd? Geef de hoop niet op en stuur gewoon een kort berichtje. De kans is groot dat de andere persoon het waardeert dat jij de eerste stap ze!

Ook goed om te weten: mocht je een ongepast bericht ontvangen, dan kun je dit direct melden. Je hoeft hiervoor alleen maar de optie “Maak een melding van dit bericht” te kiezen als je het bericht opent. Tijdens een chat kun je via de optie “Agents waarschuwen” een ongepast gesprek uitlichten zodat de beheerders het op kunnen lossen.

Gebruik een videogesprek om iemand te leren kennen

Ben je aan het chatten met een leuke single uit Utrecht of uit de buurt van Utrecht? Dan is een videogesprek een goede volgende stap. Een videogesprek is ideaal om elkaar te zien zonder dat je meteen elkaar in het echt hoeft te ontmoeten. Deze functie is beschikbaar via Ourtime als je al chat met de andere single en jullie minstens vier berichten hebben uitgewisseld.

Spreek samen af wanneer het een goed moment is om te videobellen. Het is belangrijk dat jullie je allebei voorbereiden en in de juiste stemming zijn.

Als het even niet uitkomt, kun je een videogesprek trouwens gewoon weigeren. De beller ziet alleen dat het gesprek niet beantwoord wordt. Hij of zij ziet dus niet dat jij het gesprek hebt geweigerd.

Inspiratie voor een eerste date Utrecht

Utrecht is een perfecte stad om elkaar voor het eerst in het echt te ontmoeten. Een paar ideeën voor een leuke date in Utrecht:

  • Maak een stadswandeling langs de prachtige oude panden
  • Ga voor een rondvaart over de grachten
  • Geniet van een drankje of hapje in een van de vele restaurants
  • Beklim de Domtoren en geniet van het uitzicht
  • Bezoek Kasteel de Haar net buiten de stad
  • Zoek samen een leuk museum uit en geniet achteraf van koffie of thee met iets lekkers

Kijk voordat jullie elkaar in het echt ontmoeten wat jullie gemeenschappelijke interesses zijn. Misschien houden jullie allebei van lekker eten, van museums bezoeken of van bepaalde muziek. Als je dit weet, kunnen jullie hier tijdens de eerste date in Utrecht rekening mee houden.

Ga naar 50-plus single events in Utrecht

Tijdens de events van Ourtime kun je andere singles ontmoeten in een comfortabele en gezellige omgeving in Utrecht of in de buurt van Utrecht! Tijden een dating avond of themaworkshop kun je andere 50-plus singles ontmoeten. Je kunt ook afspreken met iemand die je nog niet in het echt hebt gezien, maar met wie je al een tijdje via Ourtime contact hebt. Bezoek bijvoorbeeld een van onze gezellige borrels voor singles in Utrecht. En als je liever niet alleen wilt gaan, mag je ook een vriend of vriendin die geen lid is van Ourtime uitnodigen.

Schrijf je in voor Ourtime dating events in Utrecht

Inschrijven voor onze dating events in Utrecht of in de buurt van Utrecht is gemakkelijk. Schrijf je gratis in op Ourtime.nl. Ga naar het gedeelte “activiteiten”. Selecteer de activiteit die je leuk vindt in een plaats bij jou in de buurt en reserveer een plekje.

Amersfoort Amersfoort ligt in het oosten van de provincie Utrecht en telt ruim 150.000 inwoners. Het is dan ook geen verrassing… Dating in Amersfoort: 5 date activiteiten tips voor ouderen →
Ze ontmoetten elkaar op Ourtime. Wees de volgende!
Rob
Ellen
Pieter
Anja en Rob
Jo en Thea
Jan en hanny
Wim
Leon
Geert en Ria
Tonny
Froukje
Jos & Loes
Claudia
Sterre
Thomas
Rob en Fem
Arelies
Ank en Bob
Henk
Jet & Klaas

Meer bijeenkomsten in onze provincies...

Friesland Heb je een date op de planning staan? Wat leuk! Misschien ben je wel nog op zoek naar een goed idee voor jullie date,… Dating Friesland: date-activiteiten voor 50-plussers in Friesland →
Gelderland Gelderland is de grootste provincie van Nederland en biedt een groot scala aan activiteiten die zich geweldig lenen… Dating Gelderland: date-acitiviteiten voor 50-plussers in Gelderland →
Limburg Ga je binnenkort op date in Limburg en zoek je nog wat leuke tips? We helpen je graag een handje verder. Limburg is… Dating Limburg: date-activiteiten voor 50-plussers in Limburg →