Jan en Martine

Kun je aangeven waardoor je besloot Member te worden van Ourtime?
Ik was lang member van Lexa, maar met een leeftijd van 70 jr. heb ik geen behoefte aan members van 55 jr. en jonger. Ourtime richt haar aandacht juist op de oudere zoekende mensen.
Hoe zou je jouw eerste stappen op de website omschrijven? Wat zijn de elementen die je vertrouwen hebben gegeven?
Zoals reeds gemeld, ik kende de werkwijze van LEXA en daarmee was ik vertrouwd. De overstap naar een meer gerichtere site als Ourtime was voor mij eigenlijk een andere gerichte invulling geven van mijn account.
Wanneer hebben jullie elkaar ontmoet?
Ruim 1.5 maand geleden, maar bij de eerste ontmoeting viel direct de ‘klick’ op de juiste plaats – als of we elkaar al jaren kenden. Bovendien zijn er heel veel gelijkenissen in onze interesses, zoveel, dat we direct besloten hebben omhet serieus op te pakken, door open en zonder taboes met elkaar in gesprek te gaan.
Wat vind je vooral leuk aan hem/haar?
De vele interesses, de gelijke gevoelens, open communiceren waarbij een ieder zijn/haar deel inbrengt en daaraan invulling kan geven
Hebben jullie gemeenschappelijke interesses? Wat zou je graag willen doen wanneer jullie elkaar weer zien?
Vele. We ontmoeten elkaar vier á vijf keer per week en we blijven om de beurt bij elkaar slapen. In voorkomende gevallen plannen we oplossingen voor verhinderingen. Momenteel zijn uitstapjes in Nederland gepland en op termijn zit een vakantie in Frankrijk in de planning
En in het dagelijks leven? Wonen jullie samen? Hebben jullie samen plannen?
Wij wonen momenteel niet samen. Beiden verwachten we dat dit binnen ca. 1 jaar zal gebeuren