Groningen, een prachtige provincie in het noorden van het land. Ook al is de helft van de inwoners in de gelijknamige hoofdstad van deze provincie jonger dan 40 jaar, er zijn ook talloze singles van 50 jaar of ouder, die op zoek zijn naar een leuke nieuwe partner. Dit gebied biedt allerlei mogelijkheden op het gebied van dates. Er is ook altijd wel iets te vinden dat aansluit bij de interesses van jou en jouw date.

Singles ontmoeten op een datingsite voor Groningers

Over jouw date gesproken: waar vind je die leuke alleenstaande 50-plusser? Dat is natuurlijk niet altijd even makkelijk. Gelukkig biedt Ourtime een helpende hand, in de vorm van een datingsite waar Groningse singles elkaar kunnen ontmoeten. Aanmelden voor Ourtime is gratis. Aan de hand van jouw antwoorden op onze vragenlijst krijgen wij wat meer inzicht in jouw persoonlijkheid en wat jij belangrijk vindt in een relatie. Vervolgens maak je een profiel aan waardoor andere singles jou op onze Groningse datingsite tegen kunnen komen. Daar horen onder andere een paar foto’s waar jij leuk op staat bij, alsook een tekstje over jouw interesses en wellicht zelfs een beschrijving van wat jij verstaat onder jouw ‘match’. Als je dat laatste element aan je profiel toevoegt, straal je ook gelijk uit dat je niet alleen in jezelf geïnteresseerd bent, maar vooral juist in de persoon die jij via deze Groningse datingsite hoopt te ontmoeten. Jouw beschrijving van de potentiële partner vergroot ook nog eens de kans dat iemand die jouw datingprofiel bekijkt, zich in positieve zin aangesproken voelt omdat hij of zij zich erin herkent. Dat zou zomaar een nieuw berichtje in je inbox tot gevolg kunnen hebben.

Zie meer succesverhalen Wil jij je verhaal vertellen? Deel nu jouw verhaal

Leuke afspraakjes in Groningen

Als het gesprek tussen jou en je potentiële match goed verloopt en jullie beiden nieuwsgierig zijn naar hoe de ander in het echt is, is het misschien wel tijd voor een echte date in Groningen. Maar wat gaan jullie tijdens jullie afspraakje doen? Jullie hebben tijdens jullie online contact op onze datingsite voor Groningers ongetwijfeld al gemeenschappelijke interesses ontdekt. En gelukkig biedt Groningen voldoende datemogelijkheden voor jong en net iets minder jong.

Zo kunnen jullie de natuur in en lekker gaan wandelen, fietsen of misschien vogels spotten in Nationaal Park Lauwersmeer. Er worden ook allerlei activiteiten georganiseerd in dit park, die ook prima geschikt zijn voor een date. Ook de Hortus botanicus Haren, oftewel de botanische tuinen van Haren, zijn een echte aanrader voor natuurliefhebbers. Neem wat lekkers mee en jullie hebben gelijk alles wat jullie nodig hebben voor een romantische picknick in de Nederlandse natuur. Ook zouden jullie kunnen overwegen vestingdorpjes zoals Bad Nieuweschans, Oudeschans en Bourtange te bekijken. Is het een keer wat minder lekker weer, of zijn jullie gewoonweg geïnteresseerd in musea, dan is het Groninger Museum, toepasselijk gevestigd op Museumeiland 1, wellicht een goede keuze voor jullie afspraakje. Dit soort culturele activiteiten zorgen ervoor dat jullie altijd wel iets hebben om over te praten. Dat is natuurlijk meer dan welkom als je ietwat zenuwachtig voor het afspraakje bent.

Uiteraard bieden de ruim 1.400 horecagelegenheden ook mooie datemogelijkheden. Leer elkaar bijvoorbeeld beter kennen onder het genot van een drankje in een van de vele cafés. Als jullie echte fijnproevers zijn, of gewoonweg van een lekker hapje eten houden, kunnen jullie terecht bij een van de vele restaurants in deze provincie.

Ourtime: Ontmoet singles van 50-plus op onze datingsite Inschrijven

Singles buiten Groningen

Kortom, er is sowieso keuze genoeg: zowel uit de vele single 50-plussers op onze online datingsite voor Groningers als uit de verschillende dates die je met hen kunt beleven. Als je ervoor openstaat om je date-gerelateerde horizon te verbreden, zijn er op Ourtime ook zat leuke singles te vinden die buiten Groningen wonen, maar die misschien net zo goed bij jou passen. Je weet maar nooit: misschien woont jouw toekomstige partner wel in Leeuwarden of Zwolle!

Ontmoet andere singles
Wim