Events en borrels

Wat zijn de Events? Bij de Events kunnen de members elkaar buiten de site om ontmoeten en een gezellige tijd hebben met singles onder elkaar. Feesten, borrels, etentjes, workshops en nog heel veel andere activiteiten: er zit voor iedereen wat bij! Kom ook naar een gezellige borrel in een feestelijke en ontspannen omgeving! Onder het genot van een drankje maak je ongedwongen contact met heel veel andere singles. Meld je aan voor een diner in een sfeervol restaurant: perfect voor lange

Wat zijn de Events?

Bij de Events kunnen de members elkaar buiten de site om ontmoeten en een gezellige tijd hebben met singles onder elkaar. Feesten, borrels, etentjes, workshops en nog heel veel andere activiteiten: er zit voor iedereen wat bij!

  • Kom ook naar een gezellige borrel in een feestelijke en ontspannen omgeving! Onder het genot van een drankje maak je ongedwongen contact met heel veel andere singles.
  • Meld je aan voor een diner in een sfeervol restaurant: perfect voor lange gesprekken.
  • Houd je meer van speelse en ontspannen activiteiten? Schrijf je dan in voor een van de vele workshops: kookles, workshop cocktails maken, wijnproeverijen, tentoonstellingen, cursus fotografie of een van de vele andere workshops die op stapel staan!

Elke maand zijn er zo’n honderd Events in diverse steden in Europa!

Om ervoor te zorgen dat de Events van goede kwaliteit zijn, worden members uitgenodigd op basis van hun geslacht, leeftijd en woonplaats.

Zorg ervoor dat je je profiel zo volledig mogelijk invult! Members die minimaal één foto op hun profiel hebben staan hebben een grotere kans om uitgenodigd te worden.

Check de data van de Events bij jou in de buurt:
– op je computer door te klikken op de tab “Events” in het menu bovenaan
– in de app onder “Events uitnodiging”, via de tab “Ik”

Meer info? Bekijk de FAQ van onze Events.

Moet ik een profiel aanmaken om deel te nemen aan de Events?

Wanneer je niet staat ingeschreven op de site kun je op je computer alleen de komende en voorgaande Events bekijken. Om deel te nemen aan de Events moet je echter een profiel hebben met minimaal een foto. Als je nog geen profiel hebt zul je worden gevraagd er een aan te maken. Het is niet noodzakelijk om een membership te hebben, maar members profiteren wel van een voordelig tarief.

Bij sommige borrels kan elke deelnemer die zich heeft ingeschreven maximaal 3 vriend(inn)en uitnodigen om hem of haar te vergezellen. Deze vrienden hoeven niet per se ingeschreven te zijn op de site.

Waar vind ik de lijst met de komende Events?

Bekijk de data van de komende Events bij jou in de buurt via de tab “Events” in het menu bovenaan!

Hier vind je alle info over de Events:

– het soort Event
– de datum
– het aantal aangemelde singles
– de locatie (het exacte adres wordt 48 uur voor het Event aan de deelnemers gecommuniceerd).

Check deze tab regelmatig! Elke maand zijn er zo’n honderd Events in diverse steden in Europa!

Members die minimaal één foto op hun profiel hebben staan hebben een grotere kans om uitgenodigd te worden.

Hoe krijg ik een uitnodiging voor een Event?

Om een uitnodiging voor een Event te krijgen dien je minimaal één foto op je profiel te hebben. We nemen ook enkele criteria zoals geslacht, leeftijd en woonplaats mee om te zorgen op de
grootste kans op een match.

Het is niet noodzakelijk om een membership te hebben om deel te nemen, maar members profiteren wel van een voordelig tarief.

Moet ik voor de Events betalen?

Veel Events zijn gratis. Sommige Events vragen een uitgebreidere organisatie of activiteit waardoor er kosten aan verboden zijn.

Wanneer je wilt deelnemen aan een betalend Event, betaal je rechtstreeks op de site op het moment van je inschrijving.

De betaling is de bevestiging van je deelname en garandeert jouw plek voor het evenement.

Als de inschrijving is bevestigd, ontvang je een e-mail. Over het adres van het evenement word je 48 uur van tevoren geïnformeerd per e-mail.

Hoe zie ik wie er deelneemt aan een event?

Het uitgangspunt van deze Events is om natuurlijk en spontaan te zijn en om je te laten verrassen door de mensen die je er gaat ontmoeten. Je kan daarom niet op voorhand zien we er deelneemt.

Je kunt ervan uitgaan dat wij ervoor zorgen dat de mensen die zijn uitgenodigd onderlinge overeenkomsten hebben en dat voor de gemengde borrels de verdeling man/vrouw wordt gerespecteerd zodat iedereen een leuke tijd kan hebben. Soms worden er ook activiteiten georganiseerd zodat je gemakkelijker contact kunt leggen en er niemand in een hoekje blijft staan.

Na het Event kun je de lijst van members die aanwezig waren wel terugvinden op de site.

Waarom heb ik geen uitnodiging gekregen voor een Event?

Om succesvolle ontmoetingen te stimuleren worden members uitgenodigd op basis van geslacht, leeftijd en woonplaats. Het is dus mogelijk dat er nog geen Event dat bij jouw profiel past in jou in de buurt is georganiseerd en je om deze reden nog geen uitnodiging hebt ontvangen.

Om een uitnodiging te ontvangen moet je tevens minimaal één foto op je profiel hebben.

Wij doen er alles aan om zo veel mogelijk Events te organiseren voor zo veel mogelijk members, ongeacht hun woonplaats of hun profiel. Dus wie weet ontvang je binnenkort een uitnodiging!

Check regelmatig de info over de Events via de tab “Events” in het menu boven aan de pagina’s van de site of via de app, in de rubriek “Uitnodiging Events”. Ook wanneer je geen uitnodiging hebt ontvangen kun je deelnemen aan het Event!

Waarom zijn er geen Events bij mij in de buurt?

Elke maand zijn er Events overal in het land. Is er bij jou in de buurt nog geen Event georganiseerd? Geen zorgen, dat zal niet lang meer duren!

Wij doen er alles aan om zo veel mogelijk Events te organiseren voor zo veel mogelijk members.

Je kunt op de site ook een andere stad dan jouw woonplaats kiezen en kijken welke Events daar worden georganiseerd.

Check regelmatig de info over de Events via de tab “Events” in het menu bovenaan de site of via de app, onder de tab “Events uitnodiging”.