visual 1

Waarom moedig je niet iemand anders aan om de sprong te wagen?

Ook boven de 50 is er ruimte voor geluk! De carrière en het gezin zijn opgebouwd, nu is het tijd om aan jezelf te denken! Maar nieuwe ontmoetingen kunnen veel vragen oproepen, zeker als je nog nooit een datingsite hebt gebruikt.

Moedig daarom iemand aan om de sprong te wagen met Ourtime! Help hem of haar om een profiel aan te maken, een beschrijving van zichzelf te geven en een foto te kiezen... Misschien ben jij wel een echte pro in online dating, je weet maar nooit ;-)

Het is heel makkelijk om mensen te ontmoeten die dezelfde interesses hebben, zowel online als tijdens onze activiteiten.

Ourtime aanbevelen?

Aanbevelen

Ben je boven de 50 jaar?

Profielen bekikjken

Waarom zou je je inschrijven?

1. Het is heel goed mogelijk om iemand te ontmoeten als je boven de 50 bent

Klik hier

Tegenwoordig heeft 46% van de singles boven de 50 jaar al eens een datingsite geprobeerd*, dus waarom zou je nog langer twijfelen? Het kan geen kwaad om het lot een handje te helpen. Mensen boven de 50 weten vaak veel beter wat ze leuk vinden en kunnen goed uitleggen wat ze verwachten: dit is een groot voordeel bij het online daten.

2. Het is nog leuker om iemand te ontmoeten met dezelfde interesses als jij!

Klik hier

Ben je fan van rockmuziek? Houd je van Franse films? Maak je graag een boswandeling? Bij Ourtime vind je vast iemand met dezelfde interesses en passies.

3. En dat alles op een veilige manier!

Klik hier

We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat je een fijne ervaring hebt op Ourtime, alle foto’s en profielbeschrijvingen worden gecontroleerd. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. En onze Customer Care staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

4. Samen activiteiten delen

Klik hier

Iemand ontmoeten is leuk, maar waar? Iedere week organiseert Ourtime activiteiten waar singles met dezelfde interessegebieden samen kunnen komen en elkaar kunnen ontmoeten. Kookworkshops, cocktailavonden, culturele uitstapjes: er is vast wel een activiteit die jij leuk vindt.

5. Met een klein beetje hulp houdt niets je nog tegen!

Klik hier

Twijfel je nog? Waarom vraag je niet advies aan iemand in je omgeving? Je vrienden of kinderen hebben misschien al eens een datingsite gebruikt en zij zijn vast bereid om je te helpen. Ze kunnen je advies geven bij het aanmaken van een profiel, het kiezen van een mooie foto en het invullen van je interesses en eigenschappen.

Profielen bekikjken

Waarom zou je Ourtime aanbevelen?

1. Mensen ontmoeten doe je tegenwoordig op deze manier!

Klik hier

Tegenwoordig heeft 46% van de singles boven de 50 jaar al eens een datingsite geprobeerd, dus waarom zou je nog langer twijfelen? Het kan geen kwaad om het lot een handje te helpen! Moedig mensen in je omgeving aan en help hen bij het starten met daten.

2. Interesses delen

Klik hier

Mensen boven de 50 weten wat ze willen, dus als ze iemand ontmoeten met dezelfde interesses kan alles opeens heel snel gaan! Of ze nu van motorrijden houden, graag naar het theater of de bioscoop gaan of liever blokfluit spelen: Ourtime brengt mensen die op elkaar lijken met elkaar in contact. Tussen alle profielen is er ongetwijfeld iemand die bij hem of haar past.

3. In goede handen

Klik hier

Iedereen verdient iemand die bij hem of haar past. Bij Ourtime alle foto’s en profielbeschrijvingen worden gecontroleerd. En onze Customer Care staat altijd klaar om vragen te beantwoorden.

4. Altijd een idee voor een activiteit

Klik hier

Iemand ontmoeten is leuk, maar waar? Ourtime organiseert activiteiten waar singles met dezelfde interessegebieden samen kunnen komen en elkaar kunnen ontmoeten. Kookworkshops, cocktailavonden, culturele uitstapjes: er is voor iedereen een activiteit!

5. Met jouw hulp is alles mogelijk!

Klik hier

Jij hebt vast meer verstand van online daten, dus je kunt een handje helpen bij het aanmaken van een profiel en de andere belangrijke dingen: een mooie foto kiezen, de interesses en eigenschappen beschrijven...

Aanbevelen
visual 6

HOE WERKT HET?

Het is heel simpel: je maakt gratis een profiel aan bij Ourtime door een aantal gegevens in te vullen:

  1. Geef je voornaam, je zoekcriteria en je interesses op.
  2. Beschrijf in een paar regels waar je van houdt en wat je graag zou willen delen met de persoon die je hoopt te ontmoeten.
  3. Kies een foto die past bij wie je bent, je interesses en je levensstijl.
  4. Nu hoef jij alleen nog maar te gaan daten. Na je inschrijving kun je een selectie memberprofielen bekijken en beginnen met chatten.
  5. Ourtime biedt verschillende manieren om een single vrouw of man van boven de 50 te ontmoeten:

    Weet jij wat je wilt?

    Zoek dan op interessegebieden om singles te vinden met dezelfde interesses.

    Vertrouw op ons:

    Bekijk onze gepersonaliseerde selecties: de dagelijkse selectie, de singles die zich net hebben aangemeld, onze suggesties op basis van jouw criteria...

    Aan jou de keuze!

    Reageer op personen die je leuk vindt of weiger hun uitnodiging om te chatten vanuit je Ourtime-inbox.

    Je profiel aanmaken