Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen
FAQ
Categorieën Meestgestelde vragen
Categorieën
Meestgestelde vragen
Terug

Waar kunnen mensen mijn profiel zien?

Het profiel dat je hebt aangemaakt op OurTime is zichtbaar voor gebruikers die zich hebben ingeschreven bij OurTime en de lokale varianten voor mensen van 50 jaar en ouder (onder de merken OurTime, DisonsDemain of Zweisam, afhankelijk van het land). Op deze manier zorgen we ervoor dat een gebruiker die aan de grens met een ander land woont, ook een gebruiker van dezelfde site in het buurland kan tegenkomen.

Om je datingkansen te maximaliseren, is het profiel dat je hebt aangemaakt op OurTime ook zichtbaar voor mensen van 50 jaar en ouder die zich hebben geregistreerd bij onze algemene datingsites op hetzelfde centrale platform in Frankrijk (als je hier toestemming voor hebt gegeven). Deze vind je onder het kopje ‘Onze Europese datingmerken'. Deze sites werken op identieke wijze en gebruiken hetzelfde gecentraliseerde platform dat in Frankrijk wordt gehost. Heb je deze toestemming gegeven, maar wil je je profiel toch liever niet aan mensen van 50 jaar en ouder op deze algemene sites laten zien? Vink het selectievakje hiervoor dan uit in je instellingen: ‘Ben je boven de 50? Vergroot je ontmoetingskansen door je profiel zichtbaar te maken voor leden van onze sites voor 50-plussers.'

Houd er rekening mee dat je mogelijk wel profielen van mensen van 50 jaar of ouder te zien krijgt die zich voor de algemene datingsites hebben aangemeld, als zij hier toestemming voor hebben gegeven in hun account.

Is dit een antwoord op jouw vraag?
Ja Nee
Bedankt voor je bezoek aan onze Online help pagina. Veel plezier op de site!

Indien je nog steeds contact wenst met het customer care team,
klik dan hieronder.