Ontmoet elkaar tussen twee schaterlachbuien door

Het is altijd gezellig.

Hulp nodig om het gesprek op gang te krijgen? Je kunt rekenen op de aanwezigheid van een organisator die tijdens de activiteit ideeën voorstelt om een band te creëren tussen de deelnemers.

Ze maken het praten makkelijker

Vind je het eng of spannend? Geen zorgen, er is een gastvrouw die je tijdens de hele activiteit begeleidt. Je zelfvertrouwen, je persoonlijkheid en je enthousiasme zijn de beste manieren die je hebt om een band te scheppen met de andere singles tijdens deze activiteit. En misschien wordt het nog wel meer...

We bieden geweldige belevingen

Het is al leuk om nieuwe activiteiten te ontdekken. Maar het is nog leuker om het direct te combineren met het otmoeten van leuke singles. Dus wacht niet langer en kom ook naar onze activiteiten om leuke singles te ontmoeten en tegelijkertijd iets unieks te beleven.

We helpen je om het ijs te breken

Tijdens onze uitstapjes en activiteiten organiseren we spellen en gesprekken die speciaal zijn bedacht om op een leuke, grappige en originele manier het ijs te breken. Lach, praat en beleef unieke momenten samen met andere singles.

We wachten op je!

Waarom de Ourtime-activiteiten zo'n succes zijn? Dankzij jou! Betrokken singles die klaar zijn voor leuke ontmoetingen. Jouw aanwezigheid zorgt voor een warme en gezellige sfeer, waarin je kunt lachen en kletsen met andere singles! Dus wanneer kom jij naar een van onze activiteiten?
Wil je meer activiteiten voor singles bekijken? Klik hier om alle activiteiten voor singles te bekijken
user 1 user 2
Leer meer
Membership De activiteiten van Ourtime op social media Aanmelden