Wil jij je moeder dit jaar een écht origineel moederdagcadeau geven? Eentje voor in de boeken? Omdat jouw moeder altijd klaar staat voor anderen (en met name voor jou) of omdat je haar simpelweg nieuw liefdesgeluk gunt, helpt Ourtime jou je moeder te verrassen. Hoe? Met een exclusieve verrassingsmiddag op het sprookjesachtige Huize Frankendael, het laatste buitenhuis van Amsterdam. En nog meer goed nieuws: naast jouw onvoorwaardelijke support, kost dit perfecte Moederdagcadeau jou niks!

Wie? 15 single moms met dochter of zoon
Wanneer? Zondag 19 mei van 15.00 tot 18.00 (check dus alvast stiekem je moeders agenda ;-))
Waar? Huize Frankendael, Amsterdam

Vul snel hieronder je gegevens voor dit gratis event*!
[contact-form-7 id=”74″ title=”Contact Form – Mother’s Day”]

Deze middag zetten we jouw moeder eens goed in het welverdiende zonnetje! We gaan deze middag in snelvaart, maar wel met 1-op-1 aandacht van de beste experts werken aan haar inner and outer beauty. We geven je mams een mini-make-over én maken dan direct een goede profielfoto voor haar dating profiel. Gevolgd door tips van een datingprofiel-expert.

Daarnaast worden ze ook bijgepraat op gebied van Veilig Daten Etiquette door acteur en trouwambtenaar Dirk Zeelenberg. De single moms krijgen ook een snelcursus over intimiteit van Astrid Kremers. Als afsluiter gaan de dames op speeddate met Dirk; Zijn ze het daten nog niet verleerd? Na deze kickstart zijn deze single moms open for new love!

P.s. je hoeft je moeder natúúrlijk niet alleen achter te laten, want we begrijpen dat het spannend is. In ruil voor jouw support word jij ook in de watten gelegd door ons team van stylingexperts en maak jij na de cocktailworkshop voortaan ook de lekkerste cocktails thuis!

*Aanmelden kan tot 12 mei, die dag krijgen de 15 gelukkige dochters/zonen bericht van Ourtime. Houd na het aanmelden dus je mailbox in de gaten.