Online hulpAlle antwoorden op jouw vragen

BERICHTEN

|

BETALING

|

BEZOEKEN

|

BLACKLIST

|

BOOST

|

CONTROL

|

DATE

|

EVENTS

|

FAVORIETEN

|

FLIRT

|

FOTO

|

INCOGNITO

|

INSCHRIJVEN

|

LEXAMORE

|

MEMBERSHIP

|

PREMIUM

|

PROFIEL

|

SUCCESVERHALEN

|

UITSCHRIJVEN

|

VALENTIJN

|

VEILIGHEID

|

VERBINDING

|

VERGROOT JE KANSEN

|

WACHTWOORD

|

ZOEKOPDRACHT

< Terug

Hoe activeer ik mijn speciale aanbieding?

Heb je een aanbieding ontvangen? Klik dan gewoon op de link in het bericht. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de aangepaste betalingspagina, waarbij de korting meteen toegepast wordt op de prijzen van de verschillende membershippakketten.

Onze aanbiedingen zijn beperkt geldig. Let dus goed op: als je gebruik wilt maken van een aanbieding die je een paar dagen eerder hebt ontvangen, is deze misschien niet meer beschikbaar. Onderaan de aanbieding staat tot wanneer deze nog geldig is.

Let op: ook op de speciale aanbiedingen kan de automatische verlenging van toepassing zijn. Vink tijdens het betalen het vinkje bij de automatische verlenging uit indien je dit niet wilt. In het andere geval dient de automatische verlenging ten laatste 48 uur voor het einde van het membership te worden stopgezet. Je Full Membership zal ook steeds verlengen aan de volledige standaardprijs, en niet meer aan de kortingsprijs.

Heeft dit antwoord jou geholpen?

JaNee

Soortgelijke antwoorden